O2 Fitness Den Haag https://o2fitness-denhaag.nl/ Dé sportschool voor Fitness in Den Haag Fri, 27 Nov 2020 11:53:31 +0000 nl hourly 1 https://o2fitness-denhaag.nl/wp-content/uploads/2020/10/cropped-O2Fitness-Favicon-32x32.png O2 Fitness Den Haag https://o2fitness-denhaag.nl/ 32 32 Nieuwe maatregelen COVID-19 https://o2fitness-denhaag.nl/nieuwe-maatregelen-covid-19/ https://o2fitness-denhaag.nl/nieuwe-maatregelen-covid-19/#respond Wed, 14 Oct 2020 13:34:14 +0000 https://o2fitness.nl/?p=51720 Het bericht Nieuwe maatregelen COVID-19 verscheen eerst op O2 Fitness Den Haag.

]]>

We hebben weer een paar bewogen dagen achter de rug in de opmaat naar de persconferentie van dinsdagavond. Het is altijd weer spannend welke maatregelen het kabinet neemt.

Inmiddels is het goede nieuws dat we open mogen blijven en samen kunnen werken naar een goede weerstand en weerbaarheid.

Als uitgangspunt voor O2Fitness is het belangrijk dat wij op dit moment 1,5 meter afstand tussen klanten kunnen waarborgen. Voor de gehele fitnessruimte en de groepsleszaal geldt per ruimte een officiële maximum van 30 personen. Voor onze groeplesruimte hebben wij een ruime maximum capaciteit van 14 personen en voor de gehele fitnessruimte 30 personen. De overheid ziet fitness namelijk als een individuele activiteit. Oftewel: een groepsles bestaat uit 30 individuen en niet uit een team van 30 mensen.

De overheid verwacht ook dat wij onze kleedkamers sluiten, net als de koffiecorner. Wij zorgen vanaf morgen voor extra ruimte om je schoenen te wisselen.

Het op vele dagen erg rustig in de fitness, dus je bent meer dan welkom om op een rustige en veilige manier te komen sporten. In de app zie je het aantal personen die aanwezig zijn.

Team O2Fitness

Het bericht Nieuwe maatregelen COVID-19 verscheen eerst op O2 Fitness Den Haag.

]]>
https://o2fitness-denhaag.nl/nieuwe-maatregelen-covid-19/feed/ 0
Nieuwe lessen https://o2fitness-denhaag.nl/nieuwe-lessen/ https://o2fitness-denhaag.nl/nieuwe-lessen/#respond Fri, 31 Jul 2020 09:52:50 +0000 https://o2fitness.nl/?p=51662 Beste klanten, Vanaf volgende week zijn er weer nieuwe lessen op het rooster! Dinsdag Circuit training 19.00 – 19.30 uur Woensdag Boxing bag 20.00 – 21.00 uur Donderdag Billen workout 18.30 – 19.15 uur (vol) De lestijden voor de kids zijn gewijzigd, dus let goed op het rooster in Virtuagym. Meld je snel aan want […]

Het bericht Nieuwe lessen verscheen eerst op O2 Fitness Den Haag.

]]>
Beste klanten,

Vanaf volgende week zijn er weer nieuwe lessen op het rooster!

Dinsdag Circuit training 19.00 – 19.30 uur
Woensdag Boxing bag 20.00 – 21.00 uur
Donderdag Billen workout 18.30 – 19.15 uur (vol)

De lestijden voor de kids zijn gewijzigd, dus let goed op het rooster in Virtuagym.

Meld je snel aan want vol=vol

Fijne dag!
Team O2Fitness

Het bericht Nieuwe lessen verscheen eerst op O2 Fitness Den Haag.

]]>
https://o2fitness-denhaag.nl/nieuwe-lessen/feed/ 0
Wijziging lestijden kids https://o2fitness-denhaag.nl/wijziging-lestijden-kickboksen-kids/ https://o2fitness-denhaag.nl/wijziging-lestijden-kickboksen-kids/#respond Fri, 31 Jul 2020 09:48:41 +0000 https://o2fitness.nl/?p=51658 Het lesrooster wijzigt vanaf maandag 2 augustus:  Strong&fit kids dinsdag (vanaf 4 augustus) 17.00 uur (i.p.v. 16.00 uur) Kickboksen kids donderdag(vanaf 6 augustus) 17.00 uur (i.p.v. 17.30) Kickboksen kids zondag(vanaf 9 augustus) 12.00 uur(i.p.v. maandag 17.00 uur) Let op dat aanmelden is verplicht. Dit kan via onze Virtuagym app. Hierin staan ook de nieuwe tijden […]

Het bericht Wijziging lestijden kids verscheen eerst op O2 Fitness Den Haag.

]]>
Het lesrooster wijzigt vanaf maandag 2 augustus: 

Strong&fit kids dinsdag (vanaf 4 augustus) 17.00 uur (i.p.v. 16.00 uur)
Kickboksen kids donderdag(vanaf 6 augustus) 17.00 uur (i.p.v. 17.30)
Kickboksen kids zondag(vanaf 9 augustus) 12.00 uur(i.p.v. maandag 17.00 uur)

Let op dat aanmelden is verplicht. Dit kan via onze Virtuagym app. Hierin staan ook de nieuwe tijden Heb je nog geen account voor de app? Bel ons op 0180-417844 of kom naar de balie.

Groetjes team O2Fitness

Het bericht Wijziging lestijden kids verscheen eerst op O2 Fitness Den Haag.

]]>
https://o2fitness-denhaag.nl/wijziging-lestijden-kickboksen-kids/feed/ 0
We gaan starten met buiten Fitness en buiten groepslessen https://o2fitness-denhaag.nl/we-gaan-starten-met-buiten-fitness-en-buiten-groepslessen/ https://o2fitness-denhaag.nl/we-gaan-starten-met-buiten-fitness-en-buiten-groepslessen/#respond Fri, 15 May 2020 14:14:14 +0000 https://o2fitness.nl/?p=51595 Het bericht We gaan starten met buiten Fitness en buiten groepslessen verscheen eerst op O2 Fitness Den Haag.

]]>

Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 12 mei jl, kregen wij te horen dat de fitnessclubs niet eerder opengaan dan 1 september 2020. Een vreselijke domper.
Onze branchevereniging NL-Actief is een lobby traject gestart om te zorgen dat wij eerder open kunnen. Wij hebben hier veel vertrouwen in.
Wel hebben wij groen licht gekregen om buiten onze sport te geven. Dit initiatief grijpen wij met beide handen aan. Met alle middelen die we hebben zijn wij aan de slag gegaan om buitensport mogelijk te maken.

O2 Fitness Bolnes 
Heeft een buitenlocatie gecreëerd voor buitenfitness en groepslessen bij de Klinker aan de Riebeekstraat 3 in Den Haag, vlakbij onze club.

Het buiten groepslesrooster
Is te vinden op de website www.o2fitness.nl  Instagram, Facebook en in de door u gedownloade app Virtuagym. Heeft u deze app nog niet gedownload en /of heeft u nog geen uitnodiging gekregen hiervoor? Neem dan contact op met uw vestiging.

Belangrijk, 
Vanaf nu zal iedereen zich moeten aanmelden via deze app om te kunnen trainen. Houd het groepslesrooster goed in de gaten omdat er wijzigingen in kunnen voorkomen bijvoorbeeld door weersomstandigheden of het toevoegen van extra lessen.
Aangezien wij en u zich strikt moeten houden aan de voorgeschreven regels zijn er maximaal aantal personen toegestaan in een les. Ook geldt de 1,5 meter afstand maatregel. Neem altijd een handdoek mee. Bij de Body & Mind lessen dient u uw eigen matje mee te nemen. Voor de Bokslessen zijn eigen handschoenen verplicht. Alle materialen dienen na gebruik te worden schoongemaakt.

Wat betekent dit voor uw lidmaatschap!
Vanaf 20 mei starten wij weer met het incasseren van de lidmaatschappen.
Heeft u in de vorige nieuwsbrief gereageerd op een compensatie optie dan blijven deze natuurlijk geldig en kunnen deze worden verzilverd zodra de clubs binnen weer open gaan.
Zijn er vragen over de 1 op 1 trainingen of voedingsbegeleiding neem dan contact op met O2 Fitness.

Wilt u liever nog niet buiten starten, geen probleem. Stuur een persoonlijke mail naar info. info.denhaag@O2fitness.nl  , dan gaan we samen kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen.

Tot slot
Voor ons is het belangrijk om, iedereen weer de ruimte te kunnen bieden om op basis van de 1,5 meter maatregel weer lekker te kunnen trainen. Daarom aan iedereen het verzoek om deze regels na te leven. De gezondheid van eenieder staat voorop!

Wij verwelkomen iedereen graag en hopen dat wij weer positief kunnen gaan sporten!
Keep fit and stay strong!

Met sportieve groet,
Team O2 Fitness

Het bericht We gaan starten met buiten Fitness en buiten groepslessen verscheen eerst op O2 Fitness Den Haag.

]]>
https://o2fitness-denhaag.nl/we-gaan-starten-met-buiten-fitness-en-buiten-groepslessen/feed/ 0
We gaan weer bewegen https://o2fitness-denhaag.nl/we-gaan-weer-bewegen/ https://o2fitness-denhaag.nl/we-gaan-weer-bewegen/#respond Sun, 10 May 2020 13:06:29 +0000 https://o2fitness.nl/?p=51578 Beste leden, hier een kleine update in verband met de nieuwe maatregelen van de overheid. Afgelopen dinsdag heeft het kabinet helaas besloten dat de uiterste datum voor opening van de fitnessclubs 1 september is. Mede door de druk vanuit onze branche gaan we er toch van uit dat we de deuren eerder kunnen openen. Maar […]

Het bericht We gaan weer bewegen verscheen eerst op O2 Fitness Den Haag.

]]>
Beste leden, hier een kleine update in verband met de nieuwe maatregelen van de overheid.

Afgelopen dinsdag heeft het kabinet helaas besloten dat de uiterste datum voor opening van de fitnessclubs 1 september is. Mede door de druk vanuit onze branche gaan we er toch van uit dat we de deuren eerder kunnen openen. Maar toch hebben wij alvast goed nieuws. Doordat er een aantal regels worden versoepeld, gaan wij vanaf 18 mei starten met:

  • Buitensport lessen
  • Buitensport trainingen
  • 1 op 1 trainingen
  • Voedingsbegeleiding
  • Personal training

Aankomende week komen wij hier uitgebreider op terug met ons activiteitenplan en
wat dit voor u als trouwe sporter en uw abonnement betekent.

Als laatste zeer belangrijk punt, voor zowel onze communicatie alsmede ons toekomstig reserveringssysteem, verzoeken wij u vriendelijk (voor degene die dit nog niet gedaan hebben) onze app te downloaden.

De uitnodigingsmail voor het instellen van de inlognaam en wachtwoord voor gebruik van de app zal nogmaals verstuurd worden.

Team O2 Fitness Bolnes

 

 

Het bericht We gaan weer bewegen verscheen eerst op O2 Fitness Den Haag.

]]>
https://o2fitness-denhaag.nl/we-gaan-weer-bewegen/feed/ 0
Goed nieuws: incasso’s stoppen per direct https://o2fitness-denhaag.nl/goed-nieuws-incassos-stoppen-per-direct/ https://o2fitness-denhaag.nl/goed-nieuws-incassos-stoppen-per-direct/#respond Wed, 25 Mar 2020 13:14:43 +0000 https://o2fitness.nl/?p=51550 Beste O2 Fitness leden, Eindelijk een beetje goed nieuws: O2 Fitness gaat per direct stoppen met het incasseren van je abonnementsgeld. Tevens gaan wij de periode, welke al betaald is maar er niet gesport kon worden, compenseren. Tot we open gaan, stoppen we de incassering van het abonnementsgeld. We beginnen pas met incasseren zodra we weer […]

Het bericht Goed nieuws: incasso’s stoppen per direct verscheen eerst op O2 Fitness Den Haag.

]]>
Beste O2 Fitness leden,

Eindelijk een beetje goed nieuws:

O2 Fitness gaat per direct stoppen met het incasseren van je abonnementsgeld. Tevens gaan wij de periode, welke al betaald is maar er niet gesport kon worden, compenseren.

Tot we open gaan, stoppen we de incassering van het abonnementsgeld. We beginnen pas met incasseren zodra we weer open zijn.

Zolang het duurt dat onze fitnessclub gesloten is, zetten we je abonnement “on hold”. Dit houdt in dat dat je contractdatum opschuift met dezelfde “on hold” periode.

Op welke manier wij de reeds betaalde periode gaan compenseren, komen wij later op terug.

Ook blijven wij heel actief met de thuis sport filmpjes en schema’s op social media en uiteraard in onze Virtuagym. Deze app is te downloaden in de App of Google store

Mochten er vragen zijn over de regeling of work outs dan zijn de vestigingen telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 14.00 uur.

 

In deze crisistijden moeten we elkaar steunen!

Keep Fit and Stay Healthy.

 

Met sportieve groet,

Team O2 Fitness

 

 

Het bericht Goed nieuws: incasso’s stoppen per direct verscheen eerst op O2 Fitness Den Haag.

]]>
https://o2fitness-denhaag.nl/goed-nieuws-incassos-stoppen-per-direct/feed/ 0
Update i.v.m. tijdelijke sluiting. https://o2fitness-denhaag.nl/update-i-v-m-tijdelijke-sluiting/ https://o2fitness-denhaag.nl/update-i-v-m-tijdelijke-sluiting/#respond Sat, 21 Mar 2020 10:07:46 +0000 https://o2fitness.nl/?p=51538 Geachte leden, Zoals bekend is heeft het coronavirus ons allemaal in de greep, zo ook O2 Fitness. Sluiting van onze vestiging is een absoluut drama, maar wel noodzaak. Voor de meesten van ons geldt dat we aan huis gekluisterd zitten. Nu hebben wij een klein beetje goed nieuws en dat willen wij graag met jullie […]

Het bericht Update i.v.m. tijdelijke sluiting. verscheen eerst op O2 Fitness Den Haag.

]]>
Geachte leden,

Zoals bekend is heeft het coronavirus ons allemaal in de greep, zo ook O2 Fitness. Sluiting van onze vestiging is een absoluut drama, maar wel noodzaak.
Voor de meesten van ons geldt dat we aan huis gekluisterd zitten. Nu hebben wij een klein beetje goed nieuws en dat willen wij graag met jullie delen.
Wij werken achter de schermen hard aan home workouts om jullie thuis bezig en vooral fit te houden.

Thuis workouts
Het team van O2 Fitness plaatst iedere week een aantal nieuwe thuis workouts in de Virtuagym app. Deze kun je vinden onder workouts in de app. Zoek op zoekterm ‘corona’ en vind onze thuis workouts. Er zijn verschillende workouts beschikbaar zoals o.a. buikspieren, benen/billen, HIIT workout en zelfs 55+.

Voor iedereen die nog geen account heeft sturen wij een uitnodiging in de mail, waarin een account aangemaakt kan worden. Met dit account heeft iedereen toegang tot de app.
Download de app en probeer op deze manier je conditie op peil te houden. Kijk in de store naar:

Virtuagym app.        

Ook onze leraren plaatsen filmpjes op social media als instagram en Facebook zodat iedereen fit blijft.

Ook omdat voor ons deze situatie helemaal nieuw is, en dit in ieder geval t/m 6 april gaat duren bieden wij je deze optie volledig gratis aan.
Uiteraard gaan wij ons beraden hoe wij invulling kunnen geven voor een verdere compensatieregeling. Nadere informatie volgt hierover.

Via deze nieuwsbrieven en social media houden wij u op de hoogte.

Veel dank voor jullie begrip.

Team O2 Fitness

Het bericht Update i.v.m. tijdelijke sluiting. verscheen eerst op O2 Fitness Den Haag.

]]>
https://o2fitness-denhaag.nl/update-i-v-m-tijdelijke-sluiting/feed/ 0
Hét Fitheidsonderzoek bij O2 Fitness in Den Haag https://o2fitness-denhaag.nl/het-fitheidsonderzoek-bij-o2-fitness-in-denhaag/ https://o2fitness-denhaag.nl/het-fitheidsonderzoek-bij-o2-fitness-in-denhaag/#respond Wed, 29 Jan 2020 10:45:44 +0000 https://o2fitness.nl/?p=51210 Het bericht Hét Fitheidsonderzoek bij O2 Fitness in Den Haag verscheen eerst op O2 Fitness Den Haag.

]]>
Zet de eerste stap naar een Gezonder en Fitter lichaam!

Ontvang alle (start)informatie

Het bericht Hét Fitheidsonderzoek bij O2 Fitness in Den Haag verscheen eerst op O2 Fitness Den Haag.

]]>
https://o2fitness-denhaag.nl/het-fitheidsonderzoek-bij-o2-fitness-in-denhaag/feed/ 0
Open Dag O2 Fitness op zaterdag 15 september https://o2fitness-denhaag.nl/open-dag-o2-fitness-op-zaterdag-15-september/ https://o2fitness-denhaag.nl/open-dag-o2-fitness-op-zaterdag-15-september/#respond Wed, 29 Jan 2020 10:45:04 +0000 https://o2fitness.nl/?p=51208 Op zaterdag 15 september vindt onze O2 Party plaats dat in het teken staat van de groepslessen. Een twee uur durend programma waarin iedere les 20 minuten aan bod komt. Neem samen of alleen deel aan verschillende lessen naar keuze. Wie de meeste groepslessen volgt tot 15 september, maakt kans op een leuke prijs. Allerlei […]

Het bericht Open Dag O2 Fitness op zaterdag 15 september verscheen eerst op O2 Fitness Den Haag.

]]>
Op zaterdag 15 september vindt onze O2 Party plaats dat in het teken staat van de groepslessen. Een twee uur durend programma waarin iedere les 20 minuten aan bod komt. Neem samen of alleen deel aan verschillende lessen naar keuze. Wie de meeste groepslessen volgt tot 15 september, maakt kans op een leuke prijs.

Allerlei groepslessen komen voorbij komen zoals, Zumba, Club Power, yoga, HIIT, spinning en nog veel meer. Inschrijven kan aan de balie.

 

 

Groepsfitness programma

09.00-  9.20 Spinning Liesbeth  
09.30-  9.50 Club Power Liesbeth & Marja  
10.00 -10.20 HIIT Lyanne & Susila  
10.20 -10.40 Zumba Susila &  
10.40- 11.00 Club Yoga Liesbeth & Marja  
       
11.00- 12.00 S&F, PinkBoxing, Kickboksen Lyanne, Mandy, Toon  
11.00-12.00 55Plus Fitness Mark, Mieneke, Simone  
12.00-13.00 StrongFit Kids & Kickboksen Kids Lyanne , Mark, Toon  
12.00-12.45 Kinderen Pannenkoeken eten

Het bericht Open Dag O2 Fitness op zaterdag 15 september verscheen eerst op O2 Fitness Den Haag.

]]>
https://o2fitness-denhaag.nl/open-dag-o2-fitness-op-zaterdag-15-september/feed/ 0
Nieuw bij O2 Fitness: Zumba https://o2fitness-denhaag.nl/nieuw-bij-o2-fitness-zumba/ https://o2fitness-denhaag.nl/nieuw-bij-o2-fitness-zumba/#respond Wed, 29 Jan 2020 10:44:30 +0000 https://o2fitness.nl/?p=51206 ZUMBA! Nieuw bij O2 Fitness vanaf maandag 17 september van 18.30-19.30 uur. Dit is onze nieuwe lerares Susila: Ik geef met heel veel plezier Zumba. Bij mij in de les is het altijd feest. Ik geniet van de muziek en de gezellige mensen in de les. Ik wil er graag voor zorgen dat iedereen met […]

Het bericht Nieuw bij O2 Fitness: Zumba verscheen eerst op O2 Fitness Den Haag.

]]>
ZUMBA! Nieuw bij O2 Fitness vanaf maandag 17 september van 18.30-19.30 uur.

Dit is onze nieuwe lerares Susila: Ik geef met heel veel plezier Zumba. Bij mij in de les is het altijd feest. Ik geniet van de muziek en de gezellige mensen in de les. Ik wil er graag voor zorgen dat iedereen met een lach en een goede maar gezellige workout de les uit loopt.

Zie ik je ook een keer bij mij in de les?

Het bericht Nieuw bij O2 Fitness: Zumba verscheen eerst op O2 Fitness Den Haag.

]]>
https://o2fitness-denhaag.nl/nieuw-bij-o2-fitness-zumba/feed/ 0