BBB doe je bij O2 Fitness

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In slechts een uur tijd train je al deze ‘probleem gebieden’ met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrand je veel calorieën en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte workout voor personen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken.


Let op! 
De plaatsen zijn gelimiteerd. Claim jouw plek direct.

Starten met een gratis proefles

Effectieve lessen voor jou

Gewicht verliezen

Snel en effectief calorieën verbranden! Dat is het doel bij O2 Fitness. Door verschillende oefeningen verbrand je ongemerkt veel calorieën per les.

Stress niveau

Een trainingssessie zorgt voor een flinke dosis endorfine in je lichaam. Dit hormoon versterkt je geluksgevoel en je zelfbeeld. Daardoor zal jij je tevreden en prettig voelen na de training. Zo ervaar je minder stress in het dagelijks leven.

Geen jo-jo effect

Met onze hulp val je ‘duurzaam’ af. Wij doen verschillende lichaamsmetingen om een passend programma te maken. Door dit gaande weg te analyseren en te optimaliseren, zorgen we er samen voor dat jeijsnel en effectief zal afvallen. Geen jo-jo effect of crashdieet dus! 

Let op! Al tientallen mensen gingen jou voor. Claim direct jouw plek.

Sporten bij O2 Fitness

O2 Boxing

O2 Boxing is een gemengde groepsles waar zowel mannen als vrouwen welkom zijn.

Bij O2 Boxing wordt het middel boksen gebruikt om fit te worden!

In combinatie met een functionele circuit-training is het een fullbody workout van een uur. 

O2  Yoga

O2 Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van O2 Yoga ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans.

O2 Pump

O2 Pump is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. O2 Pump is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht.

Probeer het nu gratis en vrijblijvend uit. Claim jouw plek door op de onderstaande knop te klikken.