Nieuwe maatregelen COVID-19

O2 fitness
Bezoek O2 Fitness

We hebben weer een paar bewogen dagen achter de rug in de opmaat naar de persconferentie van dinsdagavond. Het is altijd weer spannend welke maatregelen het kabinet neemt.

Inmiddels is het goede nieuws dat we open mogen blijven en samen kunnen werken naar een goede weerstand en weerbaarheid.

Als uitgangspunt voor O2Fitness is het belangrijk dat wij op dit moment 1,5 meter afstand tussen klanten kunnen waarborgen. Voor de gehele fitnessruimte en de groepsleszaal geldt per ruimte een officiële maximum van 30 personen. Voor onze groeplesruimte hebben wij een ruime maximum capaciteit van 14 personen en voor de gehele fitnessruimte 30 personen. De overheid ziet fitness namelijk als een individuele activiteit. Oftewel: een groepsles bestaat uit 30 individuen en niet uit een team van 30 mensen.

De overheid verwacht ook dat wij onze kleedkamers sluiten, net als de koffiecorner. Wij zorgen vanaf morgen voor extra ruimte om je schoenen te wisselen.

Het op vele dagen erg rustig in de fitness, dus je bent meer dan welkom om op een rustige en veilige manier te komen sporten. In de app zie je het aantal personen die aanwezig zijn.

Team O2Fitness

Nieuwe lessen

Beste klanten, Vanaf volgende week zijn er weer nieuwe lessen op het rooster! Dinsdag Circuit training 19.00 - 19.30 uur Woensdag Boxing bag 20.00 - 21.00 uur Donderdag Billen workout 18.30 - 19.15 uur (vol) De lestijden voor de kids zijn gewijzigd, dus let goed op...

Lees meer

Wijziging lestijden kids

Het lesrooster wijzigt vanaf maandag 2 augustus:  Strong&fit kids dinsdag (vanaf 4 augustus) 17.00 uur (i.p.v. 16.00 uur) Kickboksen kids donderdag(vanaf 6 augustus) 17.00 uur (i.p.v. 17.30) Kickboksen kids zondag(vanaf 9 augustus) 12.00 uur(i.p.v. maandag 17.00...

Lees meer