Pilates bij O2 Fitness

Met Pilates train je stabiliteit, coördinatie en spierkracht op een leuke en actieve manier. Pilates richt zich op het powerhouse van je lichaam! Tijdens de les worden met name grondoefeningen uitgevoerd voor de buik-, rug-, dijbeen- en bilspieren.


Let op! 
De plaatsen zijn gelimiteerd. Claim jouw plek direct.

Starten met een gratis proefles

Effectiefe pilateslessen

Conditie

Op een effectieve manier zo veel mogelijk calorieën verbranden! Dat is het doel van Pilates. Door verschillende oefeningen verbrand je ongemerkt veel calorieën per les.

Stress level

Een lesje Pilates zorgt voor een flinke dosis endorfine in je lichaam. Dit hormoon versterkt je geluksgevoel en je zelfbeeld. Daardoor zul je, je tevreden en prettig voelen na de les. Zo ervaar je minder stress!

Houding

Pilates versoepelt en versterkt het hele lichaam gelijkmatig met oefeningen die starten vanuit de core spieren (de dieperliggende buik- en rugspieren). Hierdoor zul je een betere houding ontwikkelen.

Let op! Al tientallen mensen gingen jou voor. Claim direct jouw plek.

Sporten bij O2 Fitness

O2 Boxing

O2 Boxing is een gemengde groepsles waar zowel mannen als vrouwen welkom zijn.

Bij O2 Boxing wordt het middel boksen gebruikt om fit te worden!

In combinatie met een functionele circuit-training is het een fullbody workout van een uur. 

O2  Yoga

O2 Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van O2 Yoga ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans.

O2 Pump

O2 Pump is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. O2 Pump is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht.

Probeer het nu gratis en vrijblijvend uit. Claim jouw plek door op de onderstaande knop te klikken.