Goede voornemens zorgen voor drukte in de sportschool in Ridderkerk

O2 fitness
Bezoek O2 Fitness
Goede voornemens, wie heeft ze niet zo vlak na de jaarwisseling? Sportschool O2 Fitness in Ridderkerk ziet in deze periode dan ook een toename van het aantal sporters.

Personal trainer Joost Versluis: “Zeventig procent van de mensen komt binnen met de beste voornemens, maar daar blijven er maar tientallen van over.”

Hoewel het volhouden van goede voornemens voor veel mensen dus lastig is, stelt Versluis dat beginnen wel belangrijk is. “Zeker weten.”

Mandy Henriquez, is clubmanager bij O2 Fitness. “We krijgen hier vooral 55-plussers over de vloer.” Voor hen is het heel belangrijk om aan krachttraining te doen. “Naarmate je ouder wordt, worden je botten iets brozer. Met krachttraining maak je ze sterker, dus dan breek je niet zo snel je heup bijvoorbeeld.”

https://rtvr.nl/xJE8

Nieuwe maatregelen COVID-19

We hebben weer een paar bewogen dagen achter de rug in de opmaat naar de persconferentie van dinsdagavond. Het is altijd weer spannend welke maatregelen het kabinet neemt. Inmiddels is het goede nieuws dat we open mogen blijven en samen kunnen werken naar een goede...

Lees meer

Nieuwe lessen

Beste klanten, Vanaf volgende week zijn er weer nieuwe lessen op het rooster! Dinsdag Circuit training 19.00 - 19.30 uur Woensdag Boxing bag 20.00 - 21.00 uur Donderdag Billen workout 18.30 - 19.15 uur (vol) De lestijden voor de kids zijn gewijzigd, dus let goed op...

Lees meer